Αυτά τα επαγγέλματα είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία!

Αυτά τα επαγγέλματα είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία!

Όποιος έχει βιώσει την ρουτίνα των εργασιακών χώρων και την συνεχόμενη συνύπαρξη με συναδέλφους και συναδέλφισσες, γνωρίζει πως το συγκεκριμένο περιβάλλον είναι ό,τι πρέπει για να αναπτυχθούν παράνομες σχέσεις. Εκτός όμως από τις υποψίες μας, πλέον αυτό επιβεβαιώνεται και από τις… έρευνες.

Συγκεκριμένα, μια σχετικά πρόσφατη έρευνα του Gleeden, της γνωστής πλατφόρμας για ραντεβού που κατά βάση χρησιμοποιείται στο εξωτερικό, τονίζει πως τα επαγγελματικά ταξίδια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα καθώς το 62% των άπιστων ανδρών και το 57% των άπιστων γυναικών ήρθαν πιο κοντά με συναδέλφους τους σε μια τέτοια κατάσταση.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 24% των ανδρών παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ με την συνάδελφό του στο γραφείο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες φθάνει το 13%.

Συνολικά πάντως, οι άντρες είναι πιο άπιστοι με το 53% των ερωτηθέντων να παραδέχεται ότι έχει απατήσει την σύζυγό του με κάποια συνάδελφό του ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες κυμαίνεται στο 27%.

Από τη συγκεκριμένη έρευνα προέκυψε και η δεκάδα των απίστων ανδρών και γυναικών. Για ρίξτε μια ματιά μήπως και… σας αφορά!

Τα γυναικεία επαγγέλματα… απίστων

1. Γραμματέας
2. Δικηγόρος
3. Νοσοκόμα
4. Τραπεζίτης
5. Βοηθός πωλήσεων
6. Αισθητικός
7. Δασκάλα
8. Κτηματομεσίτρια
9. Δημοσιογράφος
10. Υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου

Τα ανδρικά επαγγέλματα απίστων

1. Μηχανικός
2. Οικονομολόγος
3. Τραπεζίτης
4. Αρχιτέκτονας
5. Επιχειρηματίας
6. Γιατρός
7. Λογιστής
8. Δικηγόρος
9. Εμπορος
10. Στρατιώτης
Διαβάστε επίσης

Close