Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει ποτέ να κάνουν σχέση μεταξύ τους

Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει ποτέ να κάνουν σχέση μεταξύ τους

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ανάλογα με το άτομο διαμορφώνουν μια προσωπικότητα. Έτσι, είναι λογικό με κάποια να ταιριάζει και με κάποια άλλα να μην συμβαδίζει καθόλου.

Εμείς εδώ συγκεντρώσαμε τους χειρότερους ζωδιακούς συνδυασμούς, όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων και στους αναλύουμε παρακάτω …

 

Κριός με Καρκίνο

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αντίθετα, οι Κριοί δεν είναι και πολύ υπομονετικοί. Οι Κριοί θέλουν να βγουν και να αδράξουν τη μέρα, ενώ οι Καρκίνοι πρέπει να το σκεφτούν και σχεδιάσουν κάθε τους βήμα. Σα να λέμε, από διαφορετικό ανέκδοτο ο καθένας!

 

Ταύρος με Υδροχόο

Ο κτητικός Ταύρος θέλει τα πράγματα να γίνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και είναι της άποψης πως “αν κάτι δεν έχει σπάσει, δε χρειάζεται να το φτιάξεις”. Αντίθετα, ο Υδροχόος σπάει πράγματα για πλάκα. Πρώτο και καλύτερο: κανόνες και συμβάσεις. Δε θέλει να ανήκει πουθενά, κι αυτό φίλε Ταύρε …ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

 

Δίδυμος με Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι θα έφερναν έναν Δίδυμο στα όρια. Ναι, οι Αιγόκεροι είναι καλοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αρκετά συναρπαστικοί ή διεγερτικοί για έναν Δίδυμο. Επίσης, οι Αιγόκεροι είναι πολύ ειλικρινείς για τους Διδύμους και αυτή την ειλικρίνειά τους τη βγάζουν προς τα έξω, ωμά …

 

Λέων με Σκορπιό

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για την αγάπη τους για το φλερτ και για την κοινωνικότητά τους. Επίσης, θέλουν να έλκουν το θαυμασμό των γύρω τους. Κι αυτό είναι το πρόβλημα. Οι Σκορπιοί είναι πολύ αυστηροί με το σε ποιους θα κάνουν κομπλιμέντα.

 

Παρθένος με Τοξότη

Ο Τοξότης αγαπάει το παιχνίδι, ενώ ο Παρθένος το κατακρίνει. Επιπλέον, ο Τοξότης είναι πολύ ανέμελος και ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορεί να κατανοήσει ότι οι πράξεις του έχουν επιπτώσεις επάνω στους άλλους. Κάτι, δηλαδή, που ο Παρθένος απεχθάνεται.

 

Ζυγός με Ιχθύ

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι Ζυγοί λειτουργούν αποκλειστικά με τη λογική και οι Ιχθύες με το συναίσθημα. Οι Ζυγοί είναι ρεαλιστές και οι Ιχθύες αθεράπευτα ονειροπόλοι.  Δύσκολο να συσχετιστούν αναίμακτα, κοινώς, αυτοί οι δύο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Close