Μια εύκολη και απίστευτα γρήγορη συνταγή που σίγουρα θα τη λατρέψετε!
Υλικά:
1 κουτί γάλα εβαπορέ
250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα υγείας ΙΟΝ
450ml κρεμα γάλακτος full fat
Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
2. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.
3. Λυώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα.
4. Χτυπάμε στο μίξερ, το εβαπορέ μαζί με τη λυωμένη σοκολάτα, για περίπου 10 λεπτά, με δυνατή ταχύτητα, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
5. Προσθέτουμε τη σαντιγί και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά ακομα σε μέτρια ταχύτητα.
6. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες τουλάχιστον. Δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανακάτεμα.
Σεφ: Αριάδνη Πούλιου
Πηγή: ionsweets.gr
Thessaloniki Arts and Culture