Δίδυμες φλόγες - Αδελφές ψυχές, από τον Σέργιο Νικολακόπουλο

Δίδυμες φλόγες – Αδελφές ψυχές, από τον Σέργιο Νικολακόπουλο

Δύο διαφορετικά πράγματα.

Αδελφές  ψυχές, ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Είναι ψυχές που έρχονται σ΄αυτό τον κόσμο, σ΄αυτή την ενσάρκωση με σκοπό να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή κάποιου και δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουν ερωτική σχέση μεταξύ τους, μπορεί και να έχουν.

Αλλά αδελφή ψυχή μπορεί να είναι ακόμη και ένας φίλος που έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου, μια φίλη, μπορεί να είναι ο αδελφός σου/αδελφή σου, μπορεί να είναι οι γονείς σου, μπορεί να είναι τα παιδιά σου, μπορεί να είναι ακόμη και ένα ζωάκι γιατί ακόμα κι αυτά έχουν ψυχή.

Οι αδελφές ψυχές έρχονται για να ενωθούν μαζί σου αφού πρώτα βέβαια –απαραίτητη προϋπόθεση είναι να- δουλέψεις με τον εαυτό σου, να γίνεις καλύτερος εσύ για να μπορέσει να γίνει η ένωση και μαζί να δείξετε στον κόσμο όμορφα πράγματα, πρωτόγνωρα, που όμως μπορεί να έχουν και ημερομηνία λήξεως. Δεν είναι απαραίτητο πως θα κρατήσουν αιώνια…  Αλλά και αν λήξουν, πάντα θα υπάρχει σύνδεση μεταξύ σας.

Οι δίδυμες φλόγες τώρα… είναι κάτι άλλο. Είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

Οι δίδυμες φλόγες πάλι έχουν έρθει να ενσαρκωθούν σ΄αυτή τη ζωή αλλά υπάρχει ερωτική σχέση απαραίτητη μεταξύ τους και είναι για πάντα. Γι΄αυτό και σε όλο τον  πλανήτη, επαναλαμβάνω, σε αυτή την ενσάρκωση, ο καθένας μας έχει μόνο ένα ζευγάρι δίδυμων φλογών. Ένα μόνο!

Όταν λοιπόν έρχονται για να συναντηθούν σ΄αυτή την ενσάρκωση, γιατί έχουν συναντηθεί και σε προηγούμενες ζωές, έρχονται και ξέρουν πως θα συναντηθούν, ανεξάρτητα πού είναι. Μπορεί να είναι ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει σημασία η απόσταση, θα συναντηθούν.

Επίσης, όταν πρωτοσυναντηθούν μπορεί να έχουν τεράστιες διαφορές, μπορεί ο ένας να είναι Χριστιανός και ο άλλος να είναι άθεος. Ή να έχουν συγκρούσεις μεταξύ τους. Είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά, που είναι σίγουρο ότι θα ενωθούν για μια φορά… και για πάντα…

Όταν λοιπόν τους συναντήσετε, θα μου πείτε πώς θα το καταλάβετε ότι αυτή είναι η δίδυμη φλόγα σας και είναι μια σχέση ζωής, είναι δύσκολο… αλλά θα το καταφέρετε.

Ακόμα και αν είστε μέσα σε γάμους ήδη όταν συναντήσετε τη δίδυμή σας ή σε σχέσεις και να είστε καλά, ικανοποιητικά αλλά όχι ευτυχισμένοι, ή και οι δυο ή ο ένας εκ των δυο, εκεί θα χρειαστεί δουλειά βέβαια… γιατί είναι σίγουρο ότι  εσείς οι δυο θα είστε πάντα μαζί κάποια στιγμή, ό,τι και να υπάρχει πριν. Ακόμα και αν υπάρξουν διαλείμματα, έντονες διαφωνίες, πάντα θα υπάρχει σύνδεση. Πάντα θα νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και θα βοηθάει ο ένας τον άλλον, ακόμα και από μακριά.

Είναι σίγουρο ότι  αν το αναζητήσετε και δεν έχετε συμβιβαστεί σ΄αυτά που ήδη έχετε, θα συναντήσετε τη φλόγα σας, μέχρι να φύγετε από αυτήν την ενσάρκωση. Και αυτή η σχέση μπορεί να είναι κόντρα σε πεποιθήσεις, σε στερεότυπα, σε κοινωνικές παραδοχές. Γιατί και οι δυο είναι πολύ ισχυρές προσωπικότητες…

Σας εύχομαι από καρδιάς να συναντήσετε τη δίδυμη φλόγα σας γιατί έτσι μόνο θα ολοκληρωθείτε. Θα μου πείτε, είναι σίγουρο; Ψάξτε το και μην επαναπαύεστε σε αυτά που έχετε, όσο καλά, ικανοποιητικά, κοινωνικά αποδεκτά είναι, αλλά δεν είναι η ευτυχία…

Να είστε καλά…

Γράφει και τα λέει, ο Σέργιος Νικολακόπουλος, Ερασιτέχνης Συγγραφέας – Youtuber – Life Coach

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close