Όμως η αγάπη ...

Όμως η αγάπη …

Η αγάπη πάντα θα είναι καλόβολη ,θα σε συντροφεύει στις μοναξιές σου και στις παρέες σου, βλέπεις η αγάπη μπορεί να ζήσει μαζί σου ,είτε είσαι χαρούμενος είτε λυπημένος ,η αγάπη είναι φιλότιμη, θα παραμένει εκεί να σου χαϊδεύει τα μαλλιά όταν φοβάσαι, θα σε αγκαλιάζει τρυφερά και θα σου κρατά συντροφιά.

Όταν ο έρωτας σε αφήσει , να ξέρεις πως θα είναι αυτή που θα κοιμάται και θα ξυπνά πλάι σου .

Η αγάπη βλέπεις δεν πτοείτε από βοριάδες μήτε από βροντές, ούτε από σεισμούς ούτε από φωτιές, γιατί η αγάπη θα σταθεί σα βράχος δίπλα σου, θα σε κρατήσει από το χέρι και θα σε ταξιδεύει για χρόνια .

Η αγάπη ποτέ της δε κουράζεται μήτε παραπονιέται, είναι φιλόπονη και δουλεύει νυχθημερόν , παραμένει ακλόνητη.

Η αγάπη δε βαριέται, βρίσκει πάντα το χαμόγελο στη θλίψη σου ,είναι το γλυκό στις πίκρες σου και το βάλσαμο στο φαρμάκι σου, βλέπεις η αγάπη είναι η μητέρα ,είναι αφοσίωση, είναι η αντοχή στο χρόνο .

Η αγάπη είναι πνοή στο ανηφόρι σου, δεν σου ανατρέπει τη ζωή σου, μένει εκεί κοντά σου γιατί είναι διακριτική και ποτέ της δε σε φέρνει σε δύσκολη θέση.

Η αγάπη είναι η θεραπεία στη ζήλια σου ,είναι θαλπωρή στους εφιάλτες σου ,είναι η τρυφερότητα , εγκαρδιότητα ,είναι ενδελέχεια. Η αγάπη ξέρει να μοιράζεται, δεν έχει αρχή ούτε τέλος, είναι ανιδιοτελής, έπειτα δε χαλάει, δε ξεθυμαίνει, πάντα περισσεύει, πάντα διπλασιάζεται.

Η αγάπη σου μιλά με ευγένεια, δε θυμώνει μήτε κακιώνει, κατοικεί στη καρδιά για πάντα, δεν πάει ποτέ στο μυαλό μη τυχόν και τη ξεχάσεις.

Η αγάπη είναι συμπόνια, είναι στοργή, είναι αρετή, είναι Θεός .

 

Κείμενο: Κωνσταντίνα Διδασκάλου

Διαβάστε επίσης

Close