Σεμινάρια εξ αποστάσεως από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Σεμινάρια εξ αποστάσεως από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Συνολικά τέσσερα (4) προγράμματα κατάρτισης, εξ αποστάσεως, πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο την τρέχουσα περίοδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα θέματα των σεμιναρίων αναφέρονται στις κάτωθι ενότητες:

-Μάνατζμεντ : Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης
-Στρατηγική Αναδιοργάνωσης Επιχειρήσεων
-Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
-Μάρκετινγ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεδιοτήτων πωλήσεων

Όπως επισημαίνεται, η εφαρμοζόμενη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στα προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 10 εβδομάδων, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα ή περισσότερα από τα 4 παραπάνω προγράμματα που θα υλοποιηθούν το τρέχον εξάμηνο.

Πριν από τη λήξη του προγράμματος και για την αξιολόγησή τους, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε ΤΕΣΤ αξιολόγησης και υποβάλλουν ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, την οποία υλοποιούν με βάση οδηγίες που έχουν λάβει στα πλαίσια του προγράμματος

Το κάθε πρόγραμμα απευθύνεται 1) σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2) σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).

Η έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης θα γίνει στις 7 Απριλίου ενώ ως προθεσμία για υποβολή των αιτήσεων ορίζεται η 28η Μαρτίου 2014, σημειώνοντας παράλληλα ότι η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι διαρκής, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισής οι συμμετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από μέλος ΔΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης. Το μέλος ΔΕΠ του ΕΑΠ δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του συμμετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης.

Κόστος Συμμετοχής:
Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα προγράμματα προσφέρονται με σημαντική μείωση των διδάκτρων τους προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα να είναι: 160 Ευρώ

Στο παραπάνω κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την υλοποίηση προγράμματος: 20 άτομα

Πως μπορείτε να λάβετε πληροφορίες και αιτήσεις:
-Στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο [email protected] ή
-Τηλεφωνώντας στο 2610/367457 ή στο 6945/401441 καθημερινά 9:00-10:00 πμ ή 3:00 – 5:00 μμ ή
-Με επίσκεψή σας ύστερα από συνεννόηση στα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ Σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το πρόγραμμα.

Βρείτε εδώ την περίληψη της προκήρυξης

Thessaloniki Arts and Culture http://www.thessalonikiartsandculture.gr/

Διαβάστε επίσης

Close