Παρασκευή Γιουβανάκη

Παρασκευή Γιουβανάκη

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστηθώ και εγώ!
Παρασκευή Γιουβανάκη το όνομα μου, γεννήθηκα πριν από 23 χρόνια, την τυχερή ημέρα της 13ης Ιουλίου (Σαββατογεννημένη …ωραία!). Είμαι γέννημα- θρέμμα της Θεσσαλονίκης, αλλά έχω και κάποιες αθηναικές ρίζες, από πλευρά της μαμάς μου.

Σπουδάζω και φοιτώ στο 4ο έτος του τμήματος Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Όταν δεν ονειρεύομαι με ορθάνοιχτα ματιά(σαν να λέμε ‘κοιμάμαι όρθια’) ασχολούμαι με τα 4 πράγματα που δηλώνω ερωτευμένη: την 7η τέχνη (δώσ’ μου ταινία και πάρε μου τη ψυχή, ένα πράγμα), τη μουσική (από μικρή ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα πιάνου, αλλά οι γονείς μου προτίμησαν να με στείλουν…δυστυχώς, κατηχητικό!), τα βιβλία (αστυνομικά μυθιστορήματα με τρέλα!) και τη σοκολάτα. Μεγάλος έρωτας επικρατεί και για τα τατουάζ, και κάτι αξιολάτρευτα πλάσματα που λέγονται χελώνες!
Προσωπικό tip για να πάει καλά η μέρα: πρωινός καφές, γιατί αλλιώς …δύσκολα τα πράγματα!

Υ.Γ… Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, απλά μου αρέσει να βάζω υστερόγραφο..

Διαβάστε επίσης

Guagua

Guagua

Μια φορά και έναν καιρό… Ωχ, sorry, παρασυρθήκαμε από τα τόσα παραμύθια που ακούμε γύρω μας! Είμαστε η V. και ο J., δύο σαρκαστικές υπάρξεις του κόσμου των guagua. Ο άνεμος παραλογισμού που σαρώνει τον κόσμο μας, μας ώθησε να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας στέλνοντας μηνύματα που μπορούν να σας προβληματίσουν, να σας διασκεδάσουν και […]

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός. Απασχολούμενος επαγγελματικά σε αεροπορικές εταιρείες, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω αρκετά σε δεκάδες χώρες, στον κόσμο μας. Η σχέση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μέσα από τα δίδυμα ματάκια μιας Lubitel σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Αθηνά Ταρλά

Αθηνά Ταρλά

Η Αθηνά σπούδασε φιλοσοφία και διδάσκει αρχαία ελληνικά. Γεννήθηκε στην Κρήτη, πετάχτηκε μέχρι τη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν ξαναφεύγει με τίποτα. Δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και γι’ αυτό το αποφεύγει. Άμα τη δείτε, πείτε της πως την ψάχνω.

Close