Ταυτότητα

Guagua

Guagua

Μια φορά και έναν καιρό… Ωχ, sorry, παρασυρθήκαμε από τα τόσα παραμύθια που ακούμε γύρω μας! Είμαστε η V. και ο J., δύο σαρκαστικές υπάρξεις του κόσμου των guagua. Ο άνεμος παραλογισμού που σαρώνει τον κόσμο μας, μας ώθησε να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας στέλνοντας μηνύματα που μπορούν να σας προβληματίσουν, να σας διασκεδάσουν και […]

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός. Απασχολούμενος επαγγελματικά σε αεροπορικές εταιρείες, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω αρκετά σε δεκάδες χώρες, στον κόσμο μας. Η σχέση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μέσα από τα δίδυμα ματάκια μιας Lubitel σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Παρασκευή Γιουβανάκη

Παρασκευή Γιουβανάκη

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστηθώ και εγώ!
Παρασκευή Γιουβανάκη το όνομα μου, γεννήθηκα πριν από 23 χρόνια, την τυχερή ημέρα της 13ης Ιουλίου (Σαββατογεννημένη …ωραία!). Είμαι γέννημα- θρέμμα της Θεσσαλονίκης, αλλά έχω και κάποιες αθηναικές ρίζες, από πλευρά της μαμάς μου.

Αθηνά Ταρλά

Αθηνά Ταρλά

Η Αθηνά σπούδασε φιλοσοφία και διδάσκει αρχαία ελληνικά. Γεννήθηκε στην Κρήτη, πετάχτηκε μέχρι τη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν ξαναφεύγει με τίποτα. Δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και γι’ αυτό το αποφεύγει. Άμα τη δείτε, πείτε της πως την ψάχνω.

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, ο Αλεσσάντρο δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μεγάλωσε σε αυτή την πόλη μέχρι τα 18 του, οπότε και έφυγε για σπουδές στην δεύτερη πατρίδα του, την Ιταλία. Σήμερα ζει στην Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Λία Μαλλίδου

Λία Μαλλίδου

Γεννήθηκα σε χωριό στους πρόποδες του Παγγαίου. Ευτυχώς πρόλαβα κι έπαιξα με τις λάσπες, έπιασα πυγολαμπίδες στα σκοτεινά σοκάκια του και τις κόλλησα στο μέτωπό μου, έζησα τις διαστάσεις του μεγάλου κόσμου ως μικρό παιδί, προτού αρχίσω το σχολείο, εκεί. Μετά, Θεσσαλονίκη. «Εδώ» εξακολουθώ να ζω ακόμη, έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτησή μου σε τμήμα Φιλολογίας […]

Αποστόλης Σαμαράς

Αποστόλης Σαμαράς

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε, παντρεύτηκε και ζεί στη Θεσσαλονίκη.Mε μυαλό «μηχανικού», προσπαθεί πάντα να βρίσκει πρακτικές λύσεις στα διάφορα προβλήματα.

Άγγελος Νομικός

Άγγελος Νομικός

Ο Άγγελος Νομικός-Τσιώκος (ο οποίος καταριέται την ώρα και τη στιγμή που οι γονείς του αποφάσισαν να του δώσουν δύο επώνυμα) γεννήθηκε στην Αθήνα τον Aύγουστο του 1991. Από μικρός δεν έλεγε να κάτσει φρόνιμος με αποτέλεσμα να κάνει έξω φρενών τους αγαπημένους του γονείς με τις σκανταλιές του. Σε ηλικία 4 ετών τον πήγε […]

Μαρία Κενανίδου

Μαρία Κενανίδου

Μαρία Βασιλική Κενανίδου κι ούτε ξέρει γιατί έχει δύο ονόματα… Μεγάλωσε κάνοντας όνειρα για μακρινά, μαγικά, φωτεινά ταξίδια.

ΤεχνοΠερσόνα

ΤεχνοΠερσόνα

Ξεκινήσαμε με καυγά στο τηλέφωνο, στο κύριο ΜΜΕ που δουλεύω. Συνεχίσαμε λίγες μέρες αργότερα με σφηνάκια σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης.

Οξύρυγχος

Οξύρυγχος

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη αλλά πέρασα αρκετό καιρό και στην Αθήνα. Από μικρό παιδί μου άρεσαν οι τέχνες, το διάβασμα, το θέατρο, η μουσική.

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου ασχολείται με «Τρίχες Κατσαρές» στο Thessaloniki Arts and Culture, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει στο κομμωτήριο μία φορά το χρόνο. Γράφει μουσική και παίζει πιάνο, αλλά μεγαλύτερο θόρυβο προξενεί εδώ και χρόνια μέσα από τα βιβλία της.

Νάνσυ Σπετσιώτη

Νάνσυ Σπετσιώτη

Η Νάνσυ Σπετσιώτη έσκασε μύτη πριν 32 Απρίληδες στη Λάρισα. Στα τέσσερα ήθελε να γίνει ντέντεκτιβ και στα έντεκα «Κουτσομύτης», εξαιτίας του σήριαλ «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» που παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Κατάφερε να κάνει κάποια βηματάκια στη σκηνοθεσία με ταινίες μικρού μήκους.

Close