Χρήστος και Χριστίνα, δύο φωνές με μια κιθάρα

Χρήστος και Χριστίνα, δύο φωνές με μια κιθάρα

Δύο φωνές και μια κιθάρα κάνουν μια ορχήστρα; Ίσως όχι όπως έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι την ορχήστρα, όμως σίγουρα αρκούν για να “ντύσουν” με αγαπημένες μουσικές μια βραδινή έξοδο.

 

Η Χριστίνα  και ο Χρήστος μοιράζονται την αγάπη τους για τη μουσική και το δείχνουν, το τραγουδούν, συμπαρασύροντας το ακροατήριο!

 

Με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει ακούσματα και μελωδίες από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, κλασικά, έντεχνα, rock, jazz-swing, με “πινελιές” από γαλλικά και ισπανικά τραγούδια, λίγο “πειραγμένα” με τον τρόπο που οι δυο τους θέλουν να τα ερμηνεύουν.

 

Γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, όχι πολύ καιρό πριν. Η Χριστίνα Μυλώση έψαχνε κιθαρίστα κι ο Χρήστος Γκαΐλας έψαχνε τραγουδίστρια και κάπως έτσι τελικά άρχισαν να παίζουν μαζί. Ξεκίνησαν τις πρόβες και στη συνέχεια τις κοινές εμφανίσεις τους και αποκτούν ολοένα και περισσότερους πιστούς ακόλουθους. Έχουν ο καθένας στο ενεργητικό του σπουδές σε ωδεία και συμμετοχές σε σημαντικά μουσικά δρώμενα, στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών και μουσικών.

 

Ένα δίδυμο, δύο νέα παιδιά, που αγαπούν τη μουσική και παίζουν σε  καφέ-μπαρ της πόλης. Τραγουδούν unplugged, με μια ηλεκτροακουστική κιθάρα, ενίοτε και με φυσαρμόνικα και kazoo, και με φωνητικά που δίνουν μια άλλη, διαφορετική εκδοχή αλλά πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, σε πολύ αγαπημένα μουσικά κομμάτια. 

 

 xristos-xristina-4

xristos-xristina 3

xristos-xristina-2

 

xristos-xristina-1

 

 xristos-xristina-6

xristos-xristina7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thessaloniki Arts and Culture  

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Close