Δημήτρης Συμεωνίδης

Δημήτρης Συμεωνίδης

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πάντα του άρεσε να ταξιδεύει, νοερά και κυριολεκτικά, έτσι έκανε τη ζωή του ένα μεγάλο ταξίδι. Κάτι σαν μια ταινία.

Ταινίες βλέπει από πολύ μικρός, από τον Λαμπρούκο, τη Λιλούκο, μέχρι και την Αγωνία του Τερματοφύλακα πριν από τα Πέναλτυ. (στο Ριβολί, χωρίς να καταλαβαίνει και πολλά αλλά με ωραία παρέα)Λατρεύει να βγάζει φωτογραφίες αλλά ξέρει ότι θα ήταν πολύ κακός επαγγελματίας φωτογράφος, γυρίζει ταινίες για το κέφι του και κάνει παραγωγές εκδηλώσεων για να ζει.
Βλέπει σινεμά, πίνει όσο χρειάζεται και γίνεται καυστικός (μάλλον γκρινιάρης σαν τον γέρο στο θεωρείο του Μάπετ Σόου)
Σιχαίνεται τη μιζέρια, τους τζαμπαμαγκεςσταριλικοζητιάνους και λατρεύει το χιούμορ, τους τρελούς , τους τολμηρούς και τις αξίες, όπως άκουσε σε ένα τραγούδι. Άντε τώρα να δηλώσει ότι δεν ακούει αυτή τη μουσική (όχι, δεν ακούει, εντάξει;)
Ψυχοθεραπεία : Μαγειρική, Χρώμα : Συνδυασμοί χρωμάτων, Ζώδιο: Φωτιές, Πρόσωπο: Μυρωδιά, κλπ
Διαβάστε επίσης

Μαρία Κάπλα

Μαρία Κάπλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Α.Π.Θ. Το όνειρό της να διδάξει σε παιδιά δεν βγήκε εντελώς αληθινό αφού εκπαιδεύει ανθρώπους στην καθημερινότητά της οργανώνοντας παραστάσεις για παιδιά και ενηλίκους.

Θανάσης Ράπτης

Θανάσης Ράπτης

Ο Θανάσης Ράπτης γεννήθηκε το 1962 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Mε τη φωτογραφία ασχολείται τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει δέκα ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει επιμεληθεί εκθέσεις άλλων φωτογράφων.

Αποστόλης Σαμαράς

Αποστόλης Σαμαράς

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε, παντρεύτηκε και ζεί στη Θεσσαλονίκη.Mε μυαλό «μηχανικού», προσπαθεί πάντα να βρίσκει πρακτικές λύσεις στα διάφορα προβλήματα.

Close