Λία Μαλλίδου

Λία Μαλλίδου

Γεννήθηκα σε χωριό στους πρόποδες του Παγγαίου. Ευτυχώς πρόλαβα κι έπαιξα με τις λάσπες, έπιασα πυγολαμπίδες στα σκοτεινά σοκάκια του και τις κόλλησα στο μέτωπό μου, έζησα τις διαστάσεις του μεγάλου κόσμου ως μικρό παιδί, προτού αρχίσω το σχολείο, εκεί. Μετά, Θεσσαλονίκη.«Εδώ» εξακολουθώ να ζω ακόμη, έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτησή μου σε τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ, παίρνοντας δεύτερο πτυχίο σε τμήμα Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ και ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Σταθερή εξάρτηση, η μουσική και σημαία μου το χιούμορ που δεν ενοχλεί, δεν προσβάλει, που προκαλεί πηγαίο γέλιο και ευφορία.
Διαβάστε επίσης

Μαρία Κενανίδου

Μαρία Κενανίδου

Μαρία Βασιλική Κενανίδου κι ούτε ξέρει γιατί έχει δύο ονόματα… Μεγάλωσε κάνοντας όνειρα για μακρινά, μαγικά, φωτεινά ταξίδια.

Δημήτρης Συμεωνίδης

Δημήτρης Συμεωνίδης

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πάντα του άρεσε να ταξιδεύει, νοερά και κυριολεκτικά, έτσι έκανε τη ζωή του ένα μεγάλο ταξίδι. Κάτι σαν μια ταινία. Ταινίες βλέπει από πολύ μικρός, από τον Λαμπρούκο, τη Λιλούκο, μέχρι και την Αγωνία του Τερματοφύλακα πριν από τα Πέναλτυ. (στο Ριβολί, χωρίς να καταλαβαίνει και πολλά αλλά με […]

Θανάσης Ράπτης

Θανάσης Ράπτης

Ο Θανάσης Ράπτης γεννήθηκε το 1962 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Mε τη φωτογραφία ασχολείται τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει δέκα ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει επιμεληθεί εκθέσεις άλλων φωτογράφων.

Close