Λία Μαλλίδου

Λία Μαλλίδου

Γεννήθηκα σε χωριό στους πρόποδες του Παγγαίου. Ευτυχώς πρόλαβα κι έπαιξα με τις λάσπες, έπιασα πυγολαμπίδες στα σκοτεινά σοκάκια του και τις κόλλησα στο μέτωπό μου, έζησα τις διαστάσεις του μεγάλου κόσμου ως μικρό παιδί, προτού αρχίσω το σχολείο, εκεί. Μετά, Θεσσαλονίκη.«Εδώ» εξακολουθώ να ζω ακόμη, έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτησή μου σε τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ, παίρνοντας δεύτερο πτυχίο σε τμήμα Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ και ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Σταθερή εξάρτηση, η μουσική και σημαία μου το χιούμορ που δεν ενοχλεί, δεν προσβάλει, που προκαλεί πηγαίο γέλιο και ευφορία.


Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου ασχολείται με «Τρίχες Κατσαρές» στο Thessaloniki Arts and Culture, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει στο κομμωτήριο μία φορά το χρόνο. Γράφει μουσική και παίζει πιάνο, αλλά μεγαλύτερο θόρυβο προξενεί εδώ και χρόνια μέσα από τα βιβλία της.

Άγγελος Νομικός

Άγγελος Νομικός

Ο Άγγελος Νομικός-Τσιώκος (ο οποίος καταριέται την ώρα και τη στιγμή που οι γονείς του αποφάσισαν να του δώσουν δύο επώνυμα) γεννήθηκε στην Αθήνα τον Aύγουστο του 1991. Από μικρός δεν έλεγε να κάτσει φρόνιμος με αποτέλεσμα να κάνει έξω φρενών τους αγαπημένους του γονείς με τις σκανταλιές του. Σε ηλικία 4 ετών τον πήγε […]

Close