Λία Μαλλίδου

Λία Μαλλίδου

Γεννήθηκα σε χωριό στους πρόποδες του Παγγαίου. Ευτυχώς πρόλαβα κι έπαιξα με τις λάσπες, έπιασα πυγολαμπίδες στα σκοτεινά σοκάκια του και τις κόλλησα στο μέτωπό μου, έζησα τις διαστάσεις του μεγάλου κόσμου ως μικρό παιδί, προτού αρχίσω το σχολείο, εκεί. Μετά, Θεσσαλονίκη.



«Εδώ» εξακολουθώ να ζω ακόμη, έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτησή μου σε τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ, παίρνοντας δεύτερο πτυχίο σε τμήμα Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ και ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Σταθερή εξάρτηση, η μουσική και σημαία μου το χιούμορ που δεν ενοχλεί, δεν προσβάλει, που προκαλεί πηγαίο γέλιο και ευφορία.




Διαβάστε επίσης

Οξύρυγχος

Οξύρυγχος

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη αλλά πέρασα αρκετό καιρό και στην Αθήνα. Από μικρό παιδί μου άρεσαν οι τέχνες, το διάβασμα, το θέατρο, η μουσική.

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, ο Αλεσσάντρο δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μεγάλωσε σε αυτή την πόλη μέχρι τα 18 του, οπότε και έφυγε για σπουδές στην δεύτερη πατρίδα του, την Ιταλία. Σήμερα ζει στην Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Άντης Ζέρβας

Άντης Ζέρβας

Ο Άντης Ζέρβας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε λιγότερο από 4 δεκαετίες έχει ζήσει σε – ούτε λίγο ούτε πολύ – πέντε πολύ διαφορετικές μεταξύ τους πόλεις της Ελλάδας.

Close