Νάνσυ Σπετσιώτη

Νάνσυ Σπετσιώτη

Η Νάνσυ Σπετσιώτη έσκασε μύτη πριν 32 Απρίληδες στη Λάρισα. Στα τέσσερα ήθελε να γίνει ντέντεκτιβ και στα έντεκα «Κουτσομύτης», εξαιτίας του σήριαλ «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» που παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Κατάφερε να κάνει κάποια βηματάκια στη σκηνοθεσία με ταινίες μικρού μήκους.Μέσα στο χρόνο παίρνει το πτυχίο της απ’ τη σχολή κινηματογράφου του ΑΠΘ. Παράλληλα γράφει θεατρικά έργα για παιδιά κι ενήλικες και καταπιάνεται με το σενάριο. Θα θελε κάποια στιγμή να καταφέρει να βιοπορίζει απ’ την τέχνη (ευσεβείς πόθοι) μα πάνω απ’ όλα να χαίρεται τη ζωή μ’ ό,τι αυτή φέρνει.
Διαβάστε επίσης

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Αλεσσάντρο Νεράντζης

Γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, ο Αλεσσάντρο δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μεγάλωσε σε αυτή την πόλη μέχρι τα 18 του, οπότε και έφυγε για σπουδές στην δεύτερη πατρίδα του, την Ιταλία. Σήμερα ζει στην Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός. Απασχολούμενος επαγγελματικά σε αεροπορικές εταιρείες, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω αρκετά σε δεκάδες χώρες, στον κόσμο μας. Η σχέση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μέσα από τα δίδυμα ματάκια μιας Lubitel σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Guagua

Guagua

Μια φορά και έναν καιρό… Ωχ, sorry, παρασυρθήκαμε από τα τόσα παραμύθια που ακούμε γύρω μας! Είμαστε η V. και ο J., δύο σαρκαστικές υπάρξεις του κόσμου των guagua. Ο άνεμος παραλογισμού που σαρώνει τον κόσμο μας, μας ώθησε να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας στέλνοντας μηνύματα που μπορούν να σας προβληματίσουν, να σας διασκεδάσουν και […]

Close