Οξύρυγχος

Οξύρυγχος

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη αλλά πέρασα αρκετό καιρό και στην Αθήνα. Από μικρό παιδί μου άρεσαν οι τέχνες, το διάβασμα, το θέατρο, η μουσική.Σπούδασα ετερόκλητα πράγματα και στο τέλος έγινα επιχειρηματίας. Ασχολήθηκα με τις τέχνες (πολύ με την μουσική) και έγινα μέτοχος σε ΜΜΕ. Ήμουν και λίγο δημοσιογράφος. Όχι όσο θα ‘θελα, όχι όπως θα ’θελα. Ήταν αρκετή όμως όλη αυτή η ενασχόλησή μου να με κάνει να απομυθοποιήσω πολλά πρόσωπα, αλλά και καταστάσεις στους χώρους που αγαπούσα.
Αποστασιοποιήθηκα κάπως και έβλεπα τα πάντα σαν δουλειά. Μου έλειπε πλέον το πάθος. Ήμουνα «διπλωματικός» στα θεάματα που πήγαινα ώστε να μην δυσαρεστηθούν άτομα του περίγυρού μου αλλά και πελάτες μου.
Ώσπου, «ντύθηκα» Οξύρυγχος. Μπορεί να μην ντύθηκα Batman για να σώσω την Gotham City, μου είναι αρκετό όμως να κάνω αυτό που ήθελα. Να λέω τα πράγματα όπως είναι. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ψυχοθεραπεία για μένα και ευχαριστώ τους ωραίους τρελούς του Thessaloniki Arts and Culture που θα με ανέχονται και δεν θα επεμβαίνουν!
Διαβάστε επίσης

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός. Απασχολούμενος επαγγελματικά σε αεροπορικές εταιρείες, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω αρκετά σε δεκάδες χώρες, στον κόσμο μας. Η σχέση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μέσα από τα δίδυμα ματάκια μιας Lubitel σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Μαρία Κάπλα

Μαρία Κάπλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Α.Π.Θ. Το όνειρό της να διδάξει σε παιδιά δεν βγήκε εντελώς αληθινό αφού εκπαιδεύει ανθρώπους στην καθημερινότητά της οργανώνοντας παραστάσεις για παιδιά και ενηλίκους.

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου ασχολείται με «Τρίχες Κατσαρές» στο Thessaloniki Arts and Culture, αλλά στην πραγματικότητα πηγαίνει στο κομμωτήριο μία φορά το χρόνο. Γράφει μουσική και παίζει πιάνο, αλλά μεγαλύτερο θόρυβο προξενεί εδώ και χρόνια μέσα από τα βιβλία της.

Close