.

Ένα εξαιρετικό σύντομο βιντεάκι με σπάνιες εικόνες από την λαμπερή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης άλλων εποχών!

O «κόκκινος πύργος» στην Ανάληψη  γνωστός ως «Σατό μον μπονέρ»,  χτισμένος στα τέλη του 19ου αιώνα, έπαθε μεγάλες καταστροφές από πυρκαγιά που προκλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής (11.6.17) από … άγνωστη αιτία.

Μια φωτογραφική βόλτα στη Ροτόντα, με επιλεγμένες φωτογραφίες από γνωστούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους της Θεσσαλονίκης.

Μια μικρή φωτογραφική παρουσίαση των ωραιότερων και καλύτερα διατηρημένων κρηνών στη Θεσσαλονίκη.

Ροτόντα, ίσως το πιο αγαπημένο μνημείο της Θεσσαλονίκης.

Οι καλλιτέχνες street art ομορφαίνουν με την τέχνη τους την καθημερινότητά μας στη Θεσσαλονίκη και γνωστοί ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι αποτυπώνουν το έργο τους!

Θερμαϊκός σαν ζωγραφιά, οι ωραιότερες φωτογραφίες, επιλεγμένες από χιλιάδες, καθώς ο Θερμαϊκός είναι αγαπημένο θέμα στη Θεσσαλονίκη!

Οι καλύτερες επιλεγμένες φωτογραφίες, μιας ονειρικής Θεσσαλονίκης από ψηλά!

Μια ιδιαίτερη σειρά φωτογραφιών της Θεσσαλονίκης, επιλεγμένες από πάρα πολλές αντίστοιχες, με τη φαντασία και την εξαιρετική ικανότητα σημαντικών φωτογράφων της πόλης.

Μια σύγχρονη ματιά στη ζωή στη Θεσσαλονίκη, με φωτογραφίες επιλεγμένες από το έργο σημαντικών φωτογράφων της πόλης!

Θεσσαλονίκη και αντανακλάσεις, οι ωραιότερες φωτογραφίες, με ιδιαίτερη, δημιουργική ματιά!

Δέλτα Αξιού και Καλοχώρι, βρίσκονται δίπλα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, σου δίνουν την αίσθηση ενός εξωπραγματικού τοπίου.

Η σύγχρονη Ερμού στη Θεσσαλονίκη, με τη δική της ομορφιά. Το μόνο που χρειάζεται, να κοιτάζουμε ψηλά! 

Υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη Εβραίοι που ντύνονται σαν Τούρκοι αλλά πιστεύουν στον Ιουδαϊσμό και τους αποκαλούν «ντονμέδες» ή «ψευδο-αποστάτες». (Cousinery)

Το πρώτο δρομολόγιο Μπαξέ-Τσιφλίκ (Νέοι Επιβάτες) – Θεσσαλονίκη το έκανε με τη βάρκα του ο Μπαξετσιφλιώτης Κωνσταντίνος Παπάκης που της έβαλε μηχανή (2 δραχμές το ναύλο).

Nostalgia

479 φορές

Η Θεσσαλονίκη ντυμένη στα κάτασπρα!

Λευκός Πύργος, το αναμφισβήτητο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, στις ωραιότερες φωτογραφίες, με την "άλλη" ματιά φωτογράφων με πάθος και φαντασία!

Είτε κοιτάζεις τη Θεσσαλονίκη από ψηλά είτε από την Παραλία, το βλέμμα σου πλανιέται απέναντι στον Όλυμπο, στο βουνό των Θεών!

Τα ωραιότερα δειλινά, σε όλα τα χρώματα, τα ζούμε στη Θεσσαλονίκη!

Close